Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hra roku 2005

27. 2. 2007

Ocenění “Hra roku 2005” získává God Of War II  

Temný a krutý svět řecké mytologie znovu ožívá v dalším pokračovaní výpravné ságy.

Londýn, 22. března 2006 – Společnost Sony Computer Entertainment Europe dnes oznámila vydání titulu God of War II, které je naplánováno na první čtvrtletí 2007. Tento titul bude dostupný exkluzivně pro herní konzoli PlayStation®2. Vývoj mělo na starosti americké studio společnosti Sony Computer Entertainment v Santa Monice, které ve hře God of War™ představilo revoluční, akčně-dobrodružnou videohru s námětem z řecké mytologie. Tento titul získal více než tucet ocenění “Hra roku”, včetně ocenění od prestižní Akademie interaktivních umění a věd “Celkově nejlepší hra roku 2005.” V pokračovaní God of War II se hráči znovu ocitnou v kůži bývalého spartského zlomyslného bojovníka Kratose a vydají se spolu s ním na další epickou odyseu.

Slavný tvůrce titulu God of War, David Jaffe, který bude určitě i nadále dohlížet na vývoj titulu God of War II, říká: “Ve světě her je velmi neobvyklé, aby se pokračování vyrovnalo, či dokonce předčilo originál, ale myslím si, že v tomto případě výjimka potvrzuje pravidlo, a to jak co do kvality a hratelnosti, tak i příběhu. Vždy jsem tvrdil, že hra God of War byla mojí vysněnou hrou. Nyní to už neplatí. Jedinou hrou, kterou jsem si vždycky chtěl zahrát, je God of War II.”

Hratelnost titulu GOD OF WAR II

Ve hře God of War II hráči přebírají úlohu Kratose. Kromě smrtících mečů a nekonečné zuřivosti budou vybaveni zcela novou magií a brutálními bojovými pohyby. Dobrodružství je zavede na neuvěřitelně poutavá místa, kde budou muset čelit labyrintu náročných hádanek a miniher, složitě zakomponovaných do příběhu. Krutý svět řecké mytologie se probudí k životu za asistence krvavých detailů - Kratos potká nové mytologické příšery a bude bojovat ve výpravných bitvách proti velkým protivníkům.